Milli Egemenlik Ortaokulu

Vizyon: Teknolojinin gelişimine bağlı olarak değişim ve gelişimi ilke kabul eden, bilgi teknolojisini etkin olarak kullanan, disiplinli bir hizmet anlayışıyla çalışan, bilgiye ulaşmayı hedef alan bir eğitim-öğretim kurumu olmak. "Milli Egemenlik Ortaokulu" ismini öğretnciler ve öğretmenlerin çeşitli alanlarda gösterecekleri başarılarla duyurmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine inanmış, insanlara saygılı, milli ve manevi değerleri ön planda tutan, bilgi teknolojilerini kullanan, bilgiye ulaşma becerisine sahip olan, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, üreten ve paylaşan, ahlaklı ve biliçli insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇILAR İÇİN: 08.00 - 13.40 ÖĞLECİLER İÇİN:13.50- 19.30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA DEVLET TAŞIMASI VE OKUL AİLE BİRLİĞİ SERVİSLERİ VARDIR.
Sportif Etkinlikler: MANAVGAT´TA VE ANTALYA´DA YAPILAN MÜSABAKALARA ETKİN KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR. OKULUMUZUN ATLETİZM TAKIMI, KIZ-ERKEK FUTBOL, BASKETBOL,VOLEYBOL TAKIMLARI BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: ÜRETİLEN PROJELERLE BİLİMSEL ETKİNLİKLERE ETKİN KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: ANTALYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN ÖNERDİĞİ PROJELER ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Telefon - 02427422013

Belgegeçer - (242) 742 2013

WEB - https://milliegemenliko.meb.k12.tr

Adres - Milli Egemenlik Mahallesi 9032 Sokak No4 Manavgat ANTALYA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Manavgat´ın kuzeyi Toros Dağları ile çevrilidir. Sahil şeridi plajları ve eşsiz kumsallarla kaplıdır. Denizden iç bölgelere gidildikçe ekilebilen düz ovaların yanında engebeli bir arazi yapısı gözlenir. Toros Dağları arasında gizlenen Eynif Ovası ünlüdür. Toros Dağları üzerinde yörüklerin konakladığı yaylalar vardır. İlçenin Doğuda sınırını oluşturan Alara Çayı, Karpuz Çayı ve ilçe merkezinden Manavgat Nehri ile üzerindeki Manavgat Şelalesi ülkemizde olduğu kadar dünyaca da ünlüdür.

Adres - Milli Egemenlik Mahallesi 9032 Sokak No4 Manavgat ANTALYA

Ulaşım İLÇE İÇİNDEKİ DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTRADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANTALYA İLİNE 80 KM UZAKLIKTADIR. MANAVGAT İLÇE MERKEZİNDEDİR.